Acasă Externe Planul diabolic al ISIS pentru a invada Europa

Planul diabolic al ISIS pentru a invada Europa

DISTRIBUIȚI

142068 – 21012016  – Harta Isisi si-a pus in aplicare planul malefic de a recruta cat mai multi jihadisti britanici si europeni, in pregatirile de a invada Europa si a aduce ”Antihristul si Armaghedon-ul” pe pamant.

Daily Star Online a pus mana pe o copie a acestui plan si poate dezvalui viziunea apocaliptica a gruparii teroriste asupra viitorului. Cartea de 100 de pagini ”Black Flags from Rome” (Steaguri negre de la Roma) detaliaza modul in care acest cult al mortii planuieste sa aduca umanitatea in pragul distrugerii, astfel incat sa isi poata impune modul tiranic de viata asupra tuturor.

Manualul apare pe fundalul amenintarilor ISIS cu noi atacuri asupra Europei, amenintari facute prin intermediul unui film socant in care apare actorul britanic Oliver Reed, mort in 1999.

Richard Landes, profesor asociat la universitatea din Boston, care a descris ISIS ca fiind un cult apocaliptic, spune: ”Vor sa distruga societatea europeana. Au mai multe sanse in Europa, in parte si pentru ca europenii nu sunt pregatiti pentru o confruntare.”

Cartea prevesteste Armaghedon-ul. Si, dupa cum e lesne de imaginat, teroristii castiga. Dupa o insurgenta a militantilor islamisti in Europa, ISIS va ataca din cadrul Califatului.

Militantii viseaza la crearea unui imperiu in Orientul Mijlociu in urmatorii cativa ani. Insa ISIS considera ca Ziua Judecatii va veni in urma celui de-al treilea razboi mondial, ce va izbucni intre Occident si Rusia. In aceasta fantezie denaturata, Occidentul castiga batalia, insa ramane foarte vulnerabil atacurilor. Insa cartea spune: ”De indata ce Rusia si Iran sunt infrante, romanii (Europa si SUA, in viziunea ISIS) intra in alerta maxima. Stiu ca Roma este urmatoarea tinta strategica a Statului Islamic, datorita profetiei. Intra in ofensiva si sosesc cu 80 de steaguri in Dabiq in Siria, cu peste 100.000 de soldati. Acesta e momentul in care incepe marele Malhama, sau Armaghedon”.

In ceea ce priveste invazia siriana, cartea spune: ”E un eveniment atat de mare, incat e mentionat chiar si in scriptura crestina si se refera la perioada din preajma Zilei Judecatii. Suntem informati in traditia islamului ca vor ajunge in Dabiq. In timp ce Romanii din intregul Vest (Europa si SUA) intra in Siria pentru batalia Armaghedonului, luptatorii Statului Islamic se vor aduna pentru a lupta impotriva lor in Siria”.

Intre timp, membrii comunitatilor islamice din vest vor pune la cale o insurgenta ce va slabi in mod fatal Europa, din interior.

”Musulmanii europeni care au emigrat in Statul Islamic se vor antrena in tabere de instructie. Nimeni nu se indoieste, nici Statul Islamic, nici Occidentul, ca o parte din acesti soldati vor fi trimis inapoi in Europa, pentru a-si crea propriile celule secrete, pentru a continua Jihadul si a se razbuna pe Vest pentru ocuparea pamanturilor musulmane. Acestor soldati li se va face instruirea si li se va spune sa se intoarca in tarile de origine din Europa, si sa ramana inactivi pana cand Califul Abu Bakr al-Baghdadi le va ordona sa inceapa atacurile asupra Europei. Au crezut ca luptatorii straini care se intorc in Europa vor veni mult mai tarziu, insa de fapt cateva sute de luptatori deja s-au intors, in secret.”

Cartea detaliaza modul in care se vor forma baze teroriste secrete in cartiere din orase europene, cum deja s-a intamplat in cazul atacurilor din Paris, organizate in Belgia.

Cartea continua: ”Vor imparti oameni, arme si strategii si se vor uni cu alte grupari musulmane, pentru a ajunge sa formeze o mare forta armata nationala, formata din luptatori musulmani. Luptatorii musulmani din toate tarile europene vor continua sa lupte si sa forteze granite, pana vor ajunge la Roma Nordica”.

Cartea spune ca dupa invazia Turciei, ISIS va trece Mediterana in Italia si in alte puncte marcate pe o harta, iar Italia va fi cucerita din toate partile de musulmani inarmati. Invadatorii vor fi musulmani europeni inarmati, luptatori est-europeni din Balcani si rachete si nave musulmane arabe din sud. Nefiind nimeni care sa poata rivaliza cu puterea si unitatea lor, musulmanii vor cuceri Roma Italiei. Steagul islamului va fi arborat sus, in inima Europei… in inima Romei. La sapte luni dupa cucerirea Romei, va veni al-Dajjal (Antihrist)”. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.