Acasă Externe Ucraina: Situaţie meteo critică în regiunile Odessa şi Nikolaev

Ucraina: Situaţie meteo critică în regiunile Odessa şi Nikolaev

DISTRIBUIȚI

zapada142017 – 19012016  – Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Republica Ucraina că, urmare căderilor masive de zăpadă din ultimele 48 de ore, situaţia din Odessa şi din toate localităţile regiunii este una critică, fapt pentru care autorităţile locale au oprit total circulaţia rutieră pe toate drumurile publice (internaţionale, naţionale, regionale şi locale) din regiunile Odessa şi Nikolaev, iar transportul în comun (cursele Reni-Izmail-Tatarbunar-Odessa) este blocat.

Întreruperi frecvente şi pe perioade relativ îndelungate a alimentării cu energie electrică şi apă au loc în toată regiunea, dar şi în oraşul Odessa.

Aeroportul Internaţional Odessa a anunţat, încă din cursul zilei de 17 ianuarie 2016, suspendarea tuturor zborurilor, situaţia urmând a se reevalua în zilele următoare.

De asemenea, traficul pe drumul principal de acces dinspre România către aceste regiuni, şoseaua Reni-Odessa, este în prezent oprit total din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului.

Totodată, pentru zilele imediat următoare, previziunile meteo se referă la intensificări ale viscolului, ger şi polei în toată regiunea Odessa şi, parţial, pentru regiunea Nikolaev. – PROMPT MEDIA

foto:timpul.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.