Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Olguța Vasilescu, tot mai încolțită

București: Olguța Vasilescu, tot mai încolțită

DISTRIBUIȚI

Lia Olguţa Vasilescu144663 – 13062016  –  DNA a pus sechestru pe averea Olguţei Vasilescu până la concurența sumei de 902.516,29 lei, raportată la cele trei infracțiuni de folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, la cele patru infracțiuni de luare de mită și două infracțiuni de spălare de bani, reținute în sarcina inculpatei.

Prin aceeași ordonanță s-a dispus măsura asiguratorie a sechestrului asupra sumelor de bani și asupra unor imobile aparținând inculpaților Radu Cosmin Preda, administratorul public al Craiovei, și Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociații non-profit, până la concurența sumei de 568.291,37 lei, raportată la infracțiunile de complicitate la luare de mită, instigare la spălare de bani, respectiv spălare de bani, reținute în sarcina celor doi inculpați.

Aceste măsuri asigurătorii au fost dispuse de procurorii anticorupție în vederea confiscării speciale și pentru garantarea executării cheltuielilor judiciare. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.