Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Românii nu vor un premier european,...

București: Dragnea îi răspunde lui Iohannis: Românii nu vor un premier european, ci unul român

DISTRIBUIȚI

liviu-dragnea147211 – 28102016  Liderul PSD, Liviu Dragnea, îi răspunde președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a spus că România nu poate avea un premier cu probleme penale, un om care nu s-ar putea angaja nici ca paznic, cu cazierul său.

Dragnea a participat la un interviu la Adevărul Live și le-a cerut jurnaliștilor să schimbe scaunul pe care a stat Klaus Iohannis.

”Am citit ce a spus Iohannis aici în studio, dar nu de pe acest scaun, pentru că eu v-am rugat să schimbaţi scaunele. Dar aceste alegeri nu sunt pentru a găsi un loc de muncă pentru Dacian Cioloş sau pentru a angaja un paznic la guvern. Aceste alegeri sunt despre îndrăzneala de a crede în poporul nostru şi de a crede în noi. Oamenii vin la vot pentru că vor o viaţă mai bună. Oamenii nu vin să voteze pentru ca ulterior nişte şmecheri să tranzacţioneze voturile lor prin nişte înţelegeri oculte, prin unghere, ca şi cum votul lor ar fi degeaba. Atitudinea premierului şi a preşedintelui care au criticat legea tăierii celor 100 de taxe este de neînţeles. Cine a crezut că românii sunt uşor de înşelat sau de minţit au luat o mare păcăleală. Ceea ce m-a deranjat în plus la preşedinte, la Guvern şi al PNL, dar în special la preşedinte, eu n-am reuşit să văd în doi ani de zile un gest prin care să arate că îi pasăî de români”, a spus Dragnea, la Adevărul Live.

Liviu Dragnea a spus că este jignitor să reducem discuția doar la premier cu probleme penale. ”Reduceţi discuţia la ceva jignitor pentru români. Românii au avut încredere în Traian Băsescu, dar eu nu-mi permit să cert. Traian Băsescu a fost ales prin vot, dar indiferent ce treaba ai cu unul, trebuie să vezi ce vrea poporul. Klaus Iohannis a fost ales fiind trimis în judecată. Eu nu mi-aş permite ca preşedinte să le spun românilor cu cine să voteze sau mai ales cu cine să nu voteze. Aşa au votat şi la locale, aşa vor face şi acum. Am auzit că vor un premier european. Eu poate sunt retrograd, dar eu vreau un premier român”, a mai precizat liderul PSD. PROMPT MEDIA

foto:adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.