Acasă Life ”Don’t F***AKE UP”

”Don’t F***AKE UP”

DISTRIBUIȚI

europol147755 – 29112016­ – Autorităţile din 27 de ţări au închis peste 4.500 de site-uri specializate în comercializarea de produse contrafăcute, a anunţat Oficiul European de Poliţie, EUROPOL.

Numărul de site-uri care se ocupă de astfel de vânzări ilegale este tot mai mare, iar anul acesta au fost închise mult mai multe decât anul trecut, spun reprezentanţii Europol. Acesta este rezultatul unei cooperări eficiente între poliţie şi organizaţiile private de securitate din toate statele membre ale Uniunii Europene.

Site-urile închise în acest an vindeau articole de lux, sportive, diverse piese auto, electronice, produse farmaceutice, articole de igienă şi multe alte produse contrafăcute.

În contextul exacerbării acestui fenomen, EUROPOL a lansat o campanie sub numele ”Don’t F***AKE UP”, al cărei scop este împiedicarea funcţionării site-urilor care se ocupă de vânzarea produselor de contrabandă şi blocarea acestor domenii pe internet.

Campania urmăreşte informarea cetăţenilor asupra riscurilor achiziţionării de produse false şi oferirea de sfaturi pentru identificarea site-urilor, conturilor de pe reţelele de socializare sau aplicaţiilor care se ocupă de falsuri. – PROMPT MEDIA

foto:romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.