Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Demisie cu cântec

București: Demisie cu cântec

DISTRIBUIȚI

liviu-dragneaDragnea zice că nu va încălca nicio lege148012 – 161212016­ –  Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, într-o conferință de presă, că propunerea de premier va fi facuta pentru prima data in timpul consultarilor de la Cotroceni. ”Nu voi face aceasta propunere avand in vedere un avantaj pentru mine sau pentru Iohannis. Voi face in avantajul acestei tari. Propunerea va fi facuta la consultari. Acolo va fi facuta prima data. Eu sper ca nu va refuza. Sper sa respecte regulile sfinte ale democratiei si votul popular. Eu nu am de gand sa incalc nicio lege. Voi face o propunere care sa indeplineasca toate conditiile legale, dar si constitutionale”.

Despre relația cu ALDE, Dragnea a dat detalii si despre relatia cu ALDE.liderul PSD a spus că discuțiile de ieri au fost purtate pe marginea programului de guvernare. Maine si poimaine (vineri și sâmbătă), colegi din ambele partide sa lucreze la compatibilizare programelor de guvernare. Nu sunt diferente foarte mari.

Am discutat despre zvonuri, nu stiu daca au fost presiuni asupra domnului Tariceanu. Alianta de guvernare este PSD plus ALDE, nu exista nicio ezitare din partea PSD si ALDE. ”PSD-ul nu merge singur in guvern, asta este discutia finala de astazi (n.r. – ieri)”, a preciat Dragnea.

De asemenea, președintele PSD a spus că îl va susține în continuare pe Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de președinte al Senatului.

Nu în ultimul rând, Dragnea a anunțat că și-a dat demisia din funcția de deputat, pentru a nu beneficia de pensie specială. ”Am semnat deja demisia și am trimis-o secretarului general Marian Neacșu, pentru a intra în vigoare de luni. Îi anunț pe colegii mei din Parlament că m-aș bucura să nu fiu singurul care face asta”. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.