Acasă Nord-Est Iasi Iași: Percheziţii la contrabandiștii de țigări

Iași: Percheziţii la contrabandiștii de țigări

DISTRIBUIȚI

img2147845 – 071212016­ – Poliţiştii de frontieră ieşeni, sub coordonarea procurorului DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, efectuează 22 de percheziţii domiciliare la persoane suspecte a face parte dintr-un grup infracţional organizat ce are preocupări în sfera contrabandei cu ţigări.

În urma activităţilor informativ-operative desfăşurate de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi, s-a stabilit că mai multe persoane de pe raza judeţului Iaşi au ca principală preocupare contrabanda cu ţigări.

Astfel, la 7 decembrie, începând cu ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Iaşi sub coordonarea procurorului DIICOT- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, efectuează 22 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Iaşi, urmând să fie puse în aplicare 23 de mandate de aducere la audieri. În documentarea activităţilor infracţionale s-a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul I.G.P.R. – Serviciul de Operaţiuni Speciale Iaşi. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.