Acasă Anchete Interne Genică Boerică, prins la Milano

Genică Boerică, prins la Milano

DISTRIBUIȚI

147342 – 29082017 – Interlopul Genica Boerica a fost prins  noaptea trecută în Italia, de către poliţiştii din Milano, scrie HotNews, potrivit unor surse guvernamentale.

În ianuarie 2014, interlopul a fost condamnat definitive de Curtea Supremă la zece ani de închisoare într-un dosar privind returnări ilegale de TVA în valoare de peste 4,5 milioane de euro. Câteva luni mai târziu, magistraţii de la Curtea de Apel Craiova l-au condamnat pe acelaşi Boerică la şase luni de închisoare într-un alt dosar privind restituiri ilegale de TVA. Totodată, pe 4 octombrie, anul trecut, acesta a fost condamnat definitiv în lipsa la patru ani şi jumătate de închisoare într-un dosar de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Boerica fugise din ţară înainte să fie condamnat definitiv în primul dosar, motiv pentru care a fost dat în urmărire internaţională. La începutul lunii mai 2014, fusese pus pe lista persoanelor urmărite prin Interlop, dar a fost scos ulterior.

Acesta era acuzat în 2014, alături de alţi trei bărbaţi, de constituirea, aderarea şi sprijinirea unui grup infracţional organizat cu intenţia de a obţine illegal rambursări de TVA de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Dolj.

Potrivit anchetatorilor, aceştia au întocmit documente fictive de vânzare-cumpărare a unei plantaţii de viţă-de-vie, în suprafaţa de 25 de hectare, aparţinând unei ferme din judeţul Mehedinţi, în valoare de 6,98 milioane de lei, apooi au solicitat Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Dolj, returnări ilegale de TVA în valoare de 1,12 milioane de lei, banii find viraţi în contul unei societăţi comerciale din Craiova, administrată de Dragan Radu.

1 COMENTARIU

  1. De gainarii, si in Italia ce a facut s. A inchaitat cu fermieri pornisti de femei deport ate romance ca sa scads voit natalitatea romanilor gratie si gurvernului PSD liberali nu fac nimic recte modelul tariceanu isi vad doar de afacerile lor cum sa ia subventii si sa mai spele pe creeier prin licee din familii deosebit de precare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.