Acasă Politic „Apartidicul” Ivan îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

„Apartidicul” Ivan îl dă în judecată pe Liviu Dragnea

DISTRIBUIȚI
foto:facebook

148815 – 27112017  – Europarlamentarul Cătălin Ivan, care susține pe pagina lui de facebook ca e „apartidic”, a declarat, luni, că îl va acţiona în instanţă pe preşedintele PSD Liviu Dragnea, întrucât i-a creat prejudicii de imagine şi i-a afectat activitatea politică în Parlamentul European prin afirmaţiile publice potrivit cărora nu ar mai fi membru PSD.

„Îl voi da în judecată pe Liviu Dragnea pentru că a făcut de nenumărate ori declaraţia că nu sunt membru PSD, pentru abuzurile la care am fost supus, am fost dat afară din comisiile din Parlamentul European,, din delegaţia PSD, nu am putut să candidez pe nicio funcţie pentru că statutul meu era incert iar Liviu Dragnea avea tot interesul ca statutul meu să rămână incert”, a spus Ivan, într-o declaraţie de presă susţinută în faţa sediului central al PSD.

Europarlamentarul a spus că deţine dovezi clare că în spatele acestor „abuzuri” se află liderul PSD Liviu Dragnea şi a subliniat că este interesat ca, prin acest demers în instanţă, statutul său de membru cu drepturi depline al PSD să fie clar pentru toate lumea.

„În acest moment nu există altă soluţie pentru a închide acest subiect odată pentru totdeauna decât să merg în instanţă. Am pregătit toate documentele, am vorbit cu avocaţii, vom obţine o decizie în instanţă astfel încât să înţeleagă şi Liviu Dragnea şi toată lumea că nu te poţi juca cu declaraţiile publice. Sunt prejudicii de imagine, inclusiv mi-a fost afectată activitatea în Parlamentul european, activitatea politică. Eu cred că e un ultim gest pe care pot să-l fac pentru ca această minciună care se se rostogoleşte de trei ani să fie închisă”, a spus Ivan.

„Deocamdată mă îndrept împotriva lui Liviu Dragnea, dar las o listă deschisă pentru toţi cei care vor mai face astfel de declaraţii”, a adăugat europarlamentarul.

El a venit luni dimineaţa la sediul central al PSD unde a lăsat o mapă cu documentele care atestă că deţine calitatea de membru PSD. Potrivit lui Ivan, mapa conţine inclusiv chitanţe care atestă plata contribuţiei la organizaţia PSD Dobrovăţ. Secretarul general al PSD, Marian Neacşu, a precizat că a luat notă de documentele trimise de Ivan, arătând că acestea vor fi analizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.