Acasă Politic Liviu Dragnea: Măsurile fiscale  aduc numai bine

Liviu Dragnea: Măsurile fiscale  aduc numai bine

DISTRIBUIȚI
foto: cotidianul.ro

148431 – 03112017 –  Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că nu există niciun motiv ca măsurile fiscale anunţate de Guvern să nu mai fie adoptate, adăugând că şeful statului, Klaus Iohannis, nu a criticat aceste măsuri, ci a încercat să prezinte o analiză, scrie RRA.

„Eu nu am văzut-o ca pe o critică, am văzut-o ca pe o încercare de a prezenta o analiză, ulterior spunând că, de fapt, nu este o analiză proprie. Nu există niciun motiv, din punctul meu de vedere, ca măsurile respective, măsurile fiscale să nu se mai adopte, absolut niciunul, pentru că sunt măsuri care aduc numai bine”, a spus Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Întrebat cum comentează declaraţia preşedintelui că salariile vor creşte foarte puţin, liderul PSD a precizat: „Până acum ceva timp se vorbea că se pierde la salariu. Ieri, domnul preşedinte a spus, nu am văzut-o ca o critică, el susţine măsurile noastre. Până acum ceva timp se spunea că salariaţii vor pierde la salarii, acum se spune că vor creşte salariile. Da, va creşte salariul net, este o măsură care aduce beneficii, am spus mereu că angajatorul nu va plăti mai mult, salariatul nu va primi mai puţini bani, ba, dimpotrivă, va primi puţin mai mulţi bani, în schimb vor fi contribuţiile sociale mai mari în contul angajatului şi o simplificare serioasă la mediul de afaceri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.