Acasă Social Administratie PMB zice că a început a 11-a ”Țânțariadă”

PMB zice că a început a 11-a ”Țânțariadă”

DISTRIBUIȚI

147489 – 21082018 – Primaria Municipiului Bucuresti a început luni seara cel de al-11-lea tratament de combatere a tantarilor, care va fi aplicat in toate cele 6 sectoare ale Capitalei, pe aliniamente stradale, spatii verzi, scuaruri, unitati militare, in curtile spitalelor, precum si in zonele cu vegetatie abundenta.

Se va actiona cu 12 utilaje de mare capacitate în sistem ULV (ceata calda si rece) si 24 de operatori.

Cantitatea de substanta estimata a se folosi este de minim 120 litri. Substanta folosita este K`Othrine Profi EC 250, aceasta fiind biodegradabila si neavand efecte adverse asupra mediului inconjurator si asupra organismului uman.

Timpul de actiune este de cel mult 24 de ore in conditii de caldura si umiditate normala. Intervalul orar de desfasurare a actiunii de combatere tantari este 22.00 – 5.00, efectuarea tratamentului fiind conditionata de evolutia fenomenelor meteorologice.

Programului Unitar de Igienizare, aprobat prin H.C.G.M.B. nr. 5/2018, in anul 2018, in municipiul Bucuresti, au fost prevazute a se efectua, in total, 12 tratamente de dezinsectie – combatere tantari, fata de 6 tratamente/an cate s-au realizat in anii precedenti.

De asemenea, pentru a veni in sprijinul locuitorilor Capitalei, Primaria Municiupiului Bucuresti a pus la dispozitie o line TelVerde 0800800868, unde se pot transmite, 24/24h, sesizari cu privire la zonele unde sunt identificate infestari cu tantari. Facem precizarea ca sesizarile inregistrate in ultimele zile au fost centralizate si incluse in cadrul celui de al 11-lea tratament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.