Acasă Uncategorized Cuc despre oamenii din subordine: ”Nu produc!”

Cuc despre oamenii din subordine: ”Nu produc!”

DISTRIBUIȚI

151183 – 24072019 –     Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunțat că se vor face restructurări de personal la companiile din subordine pentru creșterea performanței. În acest scop, cu avizul premierului în următoarea perioadă vor fi evaluați toți angajații din sistem. Ministrul Răzvan Cuc a spus că ar putea fi restructurate câteva sute de persoane cu activitate de birou și nu de șantier.

”Nu produc. Nu aduc valoare pentru banii pe care îi iau. Modul în care văd că se perpetuează și se plimbă hârtiile dintr-o locaţie în alta, în direcțiile dintre companii, când aud că păi nu, că am dat-o la financiar, nu că am dat-o la juridic. Băi dar sunteţi în aceeaşi companie, ia hârtia, du-te cu ea, plimbă-te peste tot și ia-ti semnătura într-o zi nu sta să umbli trei săptămâni și să dai vina unul pe altul, de asta și reducem posturile. Și la autostrăzi era o anomalie pe un proiect gen Pitești-Sibiu, te duceai la o direcție să discuți de exproprieri, te duceai la o altă direcţie să discuţi partea de mediu, te duceai la o altă direcţie să discuţi de siguranţă, păi nu, trebuie să existe un birou care se ocupă de Pitești-Sibiu şi când te-ai dus acolo ai discutat de toate lucrurile în birou ăla, nu te plimbi prin șapte direcții, că de asta se pierde timp prețios”, susţine ministrul Răzvan Cuc.

Printre companiile cu scheme prea mari de personal, ministrul Răzvan Cuc a menționat companiile de drumuri, Tarom și Aeroportul București, anunță Romania-Actualitati.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.