Acasă Anchete Interne Grupare de trafic de minori, destructurată

Grupare de trafic de minori, destructurată

DISTRIBUIȚI
foto:republikanews.ro

  151208 – 25072019 – Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT Ploiești au destructurat o grupare specializată în trafic de minori, care ar fi acționat pe raza județului Prahova. 29 de persoane au fost conduse la audieri.

Din cercetări a reieșit faptul că, începând de anul trecut, trei bărbați au recrutat și exploatat, în vederea practicării prostituției, trei minore, cu vârste între 14 și 16 ani. Aceasta se realiza atât prin intermediul unor anunțuri pe site-uri de publicitate, cât și prin plasarea victimelor în diferite locații (domiciliul clienților sau locuri de cazare).

La 24 iulie 2019, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Gherghița, județul Prahova, cele tei persoane   bănuite fiind aduse cu mandat la sediul unității de parchet.

De asemenea, alte 26 de persoane au fost aduse de polițiști, pentru a fi audiate. Minorele au fost fie redate familiilor, fie plasate în centre de protecție socială.

De la locuințele percheziționate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente, înscrisuri și telefoane mobile. Față de cei trei bănuiți, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.