Acasă Anchete Interne Mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan și Dokker vor intra în...

Mai multe autovehicule model Dacia Duster, Logan și Dokker vor intra în dotarea Poliției Române

DISTRIBUIȚI

 154884 – 04062020 – După vizita guvernamentală de săptămâna trecută de la Centrul Tehnic Titu din cadrul Groupe Renault România, ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, s-a întâlnit ieri cu o delegație condusă de Christophe Dridi, directorul Groupe Renault Romania, pentru a analiza calendarul de livrare și a prezenta noile modele de autospeciale care vor intra în dotarea Poliției Române.

”Pentru Poliția Română este esențial să creștem gradul de dotare cu mijloace de mobilitate, până la cel mai îndepărtat post de poliție din țară, întrucât știm foarte bine că reducerea timpilor de intervenție operativă salvează vieți. Dorința noastră este de a proteja angajații Ministerului Afacerilor Interne în timpul misiunilor și de avea în dotare autovehicule noi și performante produse în România, pentru toate intervențiile noastre” a declarat ministrul Vela, cu prilejul acestei întâlniri.

Toate autovehiculele care vor fi achiziționate sunt dotate cu sisteme acustice și vizuale, dar și alte dispozitive specifice muncii de poliție. Vineri vor fi semnate acordurile de achiziție și furnizare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.