Acasă Sport Campionatul Mondial de Ashihara Karate la București

Campionatul Mondial de Ashihara Karate la București

DISTRIBUIȚI

162033 – 03112021 – Capitala României găzduiește, în perioada 3-7 noiembrie 2021, cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Mondial de Ashihara Karate, Primăria Municipiului București, prin Direcția Cultură, Învățământ, Turism, fiind partener oficial al Federației Române de Arte Marţiale în organizarea evenimentului.

La campionatul de anul acesta participă 300 de sportivi din țări cu tradiție în acest domeniu, precum Danemarca, Rusia, Cehia, Sri Lanka, Uzbekistan sau Afganistan, care vor concura la două secțiuni: kata și kumite (proba de kata e destinată sportivilor din toate categoriile de vârstă: cadeţi, juniori, seniori, iar proba de kumite reunește sportivi cu vârste între 14 şi +35 de ani – cadeţi, junior, seniori și veterani).

Competiția se va desfășura la Sala Polivalentă, potrivit următorului calendar:

  • 4 noiembrie, joi: ceremonia de deschidere, concursul kata individual; decernarea premiilor; ședința șefilor de filială;
  • 5 noiembrie, vineri: preliminariile turneului kumite pentru toate categoriile; ședința șefilor de filială.
  • 6 noiembrie, sâmbătă: semifinalele turneului kumite – finalele turneului kumite; ceremonie de premiere.

Regulile competiției se regăsesc pe site-ul oficial: www.akwc2021.com.

Având în vedere restricțiile adoptate recent în contextul epidemiologic Covid-19, competiția se va desfășura doar cu respectarea măsurilor sanitare aflate în vigoare, prezența spectatorilor în sală nefiind permisă. Pasionații de arte marțiale vor putea urmări live întregul eveniment pe portalul vstage.ro.

În România se antrenează peste 2000 de practicanţi de Ashihara Karate, dintre care aproximativ 500 concurează în campionatele interne şi internaţionale, anunță Primăria Capitalei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.