Acasă Anchete Interne DGA promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul

DGA promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul

DISTRIBUIȚI

163021 – 12012022 – La solicitarea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (C.N.A.I.R.), în baza protocolului de colaborare, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) organizează o serie de activități de educație pentru promovarea integrității cu personalul companiei cu funcții de conducere, în vederea conştientizării consecinţelor implicării în săvârşirea faptelor de corupţie.

Activitățile au fost demarate în acest sens în luna decembrie 2021 cu personalul C.N.A.I.R. din București și Constanța, iar ieri, 11 ianuarie 2022, a avut loc în Timișoara o întâlnire cu reprezentanții C.N.A.I.R. din Craiova, Timișoara și Cluj. Activitățile au avut un caracter interactiv,  unde s-au discutat teme privind valorile personale și profesionale și au fost oferite exemple din cazuistica D.G.A.

Mâine, 13 ianuarie 2022, la sediul instituției prefectului din Brașov, va avea loc o altă activitate cu același scop, cu personalul cu funcții de conducere din cadrul C.N.A.I.R. Brașov și Iași.

Activitățile de educație pentru promovarea integrității au readus în atenție faptul că, prin toate acțiunile sale, Direcția Generală Anticorupție promovează legalitatea, integritatea, onestitatea și profesionalismul, ca standard atât pentru personalul propriu, cât și pentru cel al Ministerului Afacerilor Interne.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.