Acasă Anchete DGA: Percheziții la domiciliul unor agenți de poliție pentru probarea unor infracțiuni...

DGA: Percheziții la domiciliul unor agenți de poliție pentru probarea unor infracțiuni de corupție

DISTRIBUIȚI

 171536 – 13032024 – Astăzi, 13 martie 2024, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomița, în baza ordonanţei de delegare emisă de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița și a mandatelor de percheziție emise de judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Ialomița, efectuează un număr de 4 percheziţii domiciliare pe raza județului Ialomița (una la sediul Poliției Municipiului Urziceni, iar celelalte trei la domiciliul unor agenți de poliție).

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită, de către agenți de poliție în cadrul IPJ Ialomița – Poliția Municipiului Urziceni care ar fi pretins și primit sume de bani de la conducători auto pentru a le aplica contravenții mai blânde față de cele constatate în realitate.

   La finalizarea perchezițiilor, ofițerii anticorupție din cadrul Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomița vor pune în executare trei mandate de aducere față agenții de poliție din cadrul I.P.J. Ialomița, care au dobândit calitatea de suspecți în cauză.

   În cauză s-a beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul D.G.A. – Serviciul Operații și Serviciul de Interceptare al Comunicațiilor, S.J.A. Buzău și I.J.J. Ialomița.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.