Acasă Politic Flutur: Avem obligația unei stabilități, conjuctura economică, geopolitică ne obligă

Flutur: Avem obligația unei stabilități, conjuctura economică, geopolitică ne obligă

DISTRIBUIȚI

164185 – 04042022 – Gheorghe Flutur, interimar la președinția PNL după demisia lui Florin Cîțu din 2 aprilie, a explicat, duminică seară, la Antena 3 cum a început ”mini-criza” partidului: ”Primii au fost din zona de Sud (…) Deciziile au fost luate în câteva ore, oamenii voiau schimbare”. Flutur a evitat să numească liderul liberal din zona de sud care a avut inițiativa schimbării.

Flutur a mai spus că partidul e obligat să intre în ”zodia stabilității”, astfel că săptămâna care urmează ”lucrurile se calmează”.

Președintele interimar al PNL și liderul liberal din Suceava a mai spus că partidul are ”o capacitate fantastică de a îmbunătăți lucrurile din mers”:

”Suntem într-o situație dificilă, cu premier la guvernare, nu puteam prelungi criza, propunerea era să terminăm totul într-o săptămână (…) PNL are capacitatea să închidă foarte repede acest subiect (…) Azi (duminică, n. r.) au venit aproape toți colegii la Consiliul Național. Partidul are o capacitate fantastică de a îmbunătăți lucrurile din mers. Deciziile s-au luat în câteva ore, oamenii voiau o schimbare. Primii cred că au fost din sud, nu știu să spun, din zona de sud. Nu-mi dau seama care. Partidul are o reacție foarte hotărâtă, săptămâna asta se calmează lucrurile (…) S-a înrăutățit viața oamenilor, s-au scumpit carburanții, prețurile, trebuie o ședință de urgență în coaliție, de asta trebuie să ne preocupăm. Săptămâna asta trebuie să avem o întâlnire la coaliție, este foarte important. Atributul pentru mine este să organizez Congresul de săptămâna viitoare (…) Sper că am intrat în zodia stabilității. Avem obligația unei stabilități, conjuctura economică, geopolitică ne obligă”, a preciat Flutur.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.