Acasă Anchete Interne DGA: Campanie de prevenire a corupției

DGA: Campanie de prevenire a corupției

DISTRIBUIȚI

169009 – 29052023 – Astăzi, 29 mai 2023, Direcția Generală Anticorupție din cadrul Ministerului Afacerilor Interne a derulat o campanie de prevenire a corupției pentru conștientizarea cauzelor și consecințelor implicării în astfel de fapte, în municipiul București, cu ocazia Zilei Aniversare a DGA – 30 mai, 18 ani de activitate.

Campania își propune să responsabilizeze personalul MAI și cetățenii care interacționează cu aceștia, subliniind importanța adoptării unei atitudini preventive și a unui comportament integru.

Mesajul campaniei este „Corupția poate fi prevenită prin onestitate și responsabilitate socială”, iar în acest context, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție diseminează materiale personalizate, cu conținut preventiv.

De asemenea, ofițerii DGA  au transmis mesaje preventive publicului aflat astăzi pe principalele artere pietonale și rutiere din Capitală (Bulevardul Unirii – zona Biblioteca Națională, Piața Universității – zona Teatrul Național, Splaiul Unirii – zona Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” și Centrul Vechi București – pietonal.

În egală măsură, Direcția Generală Anticorupție, ca unitate a MAI,  își reafirmă angajamentele asumate pe linie de combatere și prevenire a corupției,  prin mecanismul instituțional care stă la baza sistemului Call-center anticorupție 0.800.806.806 la care pot fi sesizate fapte de natură penală, potrivit competenței, unde programul de lucru este unul permanent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.