Acasă Social „SUPRADOZĂ DE VISURI SPULBERATE”, o campanie de prevenire a consumului de droguri

„SUPRADOZĂ DE VISURI SPULBERATE”, o campanie de prevenire a consumului de droguri

DISTRIBUIȚI

 168784 – 08052023 – Luni, 8 mai a.c., Agenţia Naţională Antidrog (ANA), în parteneriat cu Universitatea Româno-Americană, a lansat campania de prevenire a consumului de droguri „SUPRADOZĂ DE VISURI SPULBERATE”.

La eveniment, care a avut loc în Aula Universității Româno-Americane în prezența a aproximativ 500 de studenți și elevi de liceu, au participat directorul ANA – comisar-șef de poliție Ramona Dabija, rectorul Universității Româno-Americane – prof. univ. dr. habil. Costel Negricea, decanul Facultății de Drept a Universității Româno-Americane – conf. univ. dr. Mihaela Prună, inspectorul școlar al  Inspectoratului Școlar al Sectorului 2 București – Corina Ceamă, președintele Centrului de Informare, Prevenire Risc și Analiză (CIPRA) – Constantin Bratu.

Atelierele preventive au fost sustinute de psihologi ai Agenției Naționale Antidrog și de reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale care activează în domeniul antidrog.

Workshop-urile s-au adresat studenților și elevilor din clasele a XI-a și a XII-a de la diferite licee, dar și părinților și cadrelor didactice.

Ghidul realizat în cadrul campaniei antidrog „SUPRADOZĂ DE VISURI SPULBERATE” conține informații despre problematica drogurilor în România, fiind disponibil în mai multe limbi de circulație internațională, pe platforma https://www.rau.ro/fiiresponsabil/#!fancybox/f3fb6a64.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.