Acasă Social Aparare Angel Tîlvăr,  vizită oficială în Franța

Angel Tîlvăr,  vizită oficială în Franța

DISTRIBUIȚI

 169200 – 19062023 –  Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, efectuează, în perioada 19-21 iunie, o vizită oficială în Franța, la invitația omologului francez, Sébastien Lecornu.

            Agenda oficialului român include, pe lângă convorbirile bilaterale planificate cu ministrul Lecornu, și participarea la conferința cu tema European Air and Missile Defence, un important eveniment organizat de ministerul francez al apărării la Paris, la care vor lua parte un număr însemnat de miniștri ai apărării și înalți oficiali din țările aliate și partenere.

            De asemenea, la invitația părții franceze, ministrul român al apărării va vizita Salonul Aeronautic de la Le Bourget. La acest eveniment, la care sunt înregistrați peste 2.400 de expozanți reprezentând industria de apărare din 49 de țări, oficialul român va vizita principalele standuri ale companiilor românești prezente, precum AEROSTAR,  ale expozanților din industria de apărare franceză precum Naval Grup sau MBDA, ale celorlalte țări reprezentative europene, cât și din regiunea Asia-Pacific și Orientul Mijlociu.

            În marja importantului eveniment aviatic, oficialul român va avea întrevederi cu omologul israelian, Yoav Gallant, cu comandantul Comandamentului Aerian Aliat, general James B. Hecker, precum și cu o serie de reprezentanți ai celor mai importante firme din industria de apărare care expun la Salonul Aeronautic din Franța.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.