Acasă Economie BNR cumpără agende și calendare pentru 2025

BNR cumpără agende și calendare pentru 2025

DISTRIBUIȚI

170431 – 06112023 – Banca Naţională a României (BNR) alocă 600.000 de lei, pentru servicii de tipărire și livrare a seturilor de agende, calendare, felicitări, pungi și casete de prezentare, contractul urmând să fie încheiat pentru  materialele de prezentare aferente anului 2025, potrivit anunţului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

”Obiectul contractului îl reprezintă furnizarea seturilor de agende, calendare, felicitări, pungi și casete de prezentare pentru anul 2025. Data limita de primire a solicitarilor de clarificări: 15 zile înainte de data limita de depunere a ofertelor indicată în anunțul de participare, se menționează în anunț.

BNR precizează că va răspunde complet tuturor solicitărilor de clarificări, o singură dată, cu 10 zile înainte de data limita stabilită pentru depunerea ofertelor și doar solicitărilor de clarificări transmise prin intermendiul SEAP.

Conform anunţului, ofertanţii trebuie să facă dovada că în ultimii trei ani au furnizat produse similare (produse tipărite) în valoare cumulata de cel puțin 600.000 lei, valoare care se poate demonstra prin însumarea valorilor produselor furnizate la nivelul a unui contract (maximum 3 contracte).

Termenul limită pentru transmiterea ofertelor este 14 decembrie 2023, ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.