Acasă Anchete Interne MAI căută ofițeri ingineri în mai multe domenii

MAI căută ofițeri ingineri în mai multe domenii

DISTRIBUIȚI

171627 – 23032024 – Sâmbătă, 23 martie, specialiștii Direcției Generale pentru Comunicații și Tehnologia Informației din Ministerul Afacerilor Interne (MAI) vor fi prezenți la Ziua Porților Deschise, organizată de Academia Tehnică Militară, pentru a discuta cu tinerii despre oportunitățile unei cariere în MAI, după absolvirea studiilor universitare de licență organizate de această instituție de învățământ superior.

Pentru anul universitar 2024-2025, Ministerul Afacerilor Interne are alocate 28 de locuri, în multiple specializări: inginerie electronică, telecomunicații și tehnologii informaționale, calculatoare și tehnologia informației, inginerie civilă, inginerie geodezică, inginerie genistică, inginerie de armament, rachete și muniții și ingineria autovehiculelor.

Cei prezenți la eveniment vor avea ocazia sa afle mai multe despre activitatea MAI. De asemenea, vor putea vedea autospeciale de comunicații performante folosite de specialiștii MAI și vor participa la prezentări și proiecții media relevante pentru domeniu. Angajații Ministerului Afacerilor Interne, absolvenți ai Academiei Tehnice Militare, îi vor îndruma pe liceeni și nu numai, în alegerea celei mai potrivite specializări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.