Acasă Uncategorized Fostul deputat Nati Meir va fi cercetat în stare de libertate

Fostul deputat Nati Meir va fi cercetat în stare de libertate

DISTRIBUIȚI

100078 – 12042011 – După un an şi jumătate petrecut în spatele gratiilor, fostul deputat Nati Meir este din nou în libertate. Magistraţii Curţii de Apel Galaţi au decis că cercetările în dosarul în care Meir şi fiul său sunt cercetaţi pentru trafic de influenţă pot continua cu cei doi inculpaţi în stare de libertate.

Nati Meir a declarat la ieşirea din arest că a fost bătut de către un alt deţinut când se afla în Penitenciarul Jilava. El a mai spus că a fost tratat prost în detenţie. „Este greu, după un an şi jumatate, vezi cum am intrat, şi cum ies. Am slăbit foarte mult şi am o semipareză. Eu şi fiul meu am făcut puşcărie degeaba aici”, a completat Nati Meir, citat de Realitatea Tv.

Nati Meir şi fiul său au interdicţie de a părăsi Bucureştiul în perioada cercetării penale. „S-a respins recursul promovat de DNA Galaţi, ceea ce înseamnă că rămâne în vigoare decizia luată de Tribunalul Galaţi, în sensul că a fost înlocuită măsura arestării preventive pentru ambii inculpaţi: Nati Meir şi Or Meir, cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu”, a explicat avocatul Gabriel Guriţă.

Nati Meir a fost condamnat deja de Tribunalul Bucureşti pentru înşelăciune, însă hotărârea nu este definitivă. Fostul deputat este cercetat şi într-un alt dosar de procurorii DNA Galaţi pentru trafic de influenţă. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.