Acasă Politic Bucureşti: Daniel Morar a demisionat

Bucureşti: Daniel Morar a demisionat

DISTRIBUIȚI

118313 – 05042013 – Daniel Morar a anuntat vineri, la centrul de presa din sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, ca renunta la functia de prim-adjunct al procurorului general si in acest sens va cere Consiliului Superior al Magistraturii sa revoce detasarea sa in aceasta functie.

„Nu am nici o indoiala cu privire la procedura de detasare a mea in fruntea Ministerului Public. Insa in momentul in care presedintele si premierul iti spun ca e o mare problema de constitutionalitate sau ca esti o problema pentru sistem, trebuie sa pleci,” a spus Morar.

„La expirarea mandatului lui Kovesi am acceptat sa preiau mandatul pentru acelasi motiv, sa protejez dosarele si sa fac in asa fel incat colegii sa aiba incredere ca nimic nu s-a schimbat. In acelasi timp, in Romania era o dezbatere despre cine va conduce ministerul public. In acest context a aparut o afirmaţie: ca orice poate fi procuror general, mai putin Daniel Morar. Am acceptat-o. Astazi am decis sa ma retrag din această cursa. I-am spus lui Basescu decizia mea”, a declarat Morar. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.