Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Liberalii, scoși din deconcentrate

București: Liberalii, scoși din deconcentrate

DISTRIBUIȚI

La Ilfov, a fost furat startul  – 128760 – 30052014  – După ce au decis să colaboreze cu PDL, liberalii vor fi scoşi complet  din instituţiile deconcentrate şi din agenţiile statului.

Toţi liberalii care ocupă posturi în instituţiile deconcentrate vor fi, de luni, demişi, potrivit deciziei Comitetului Executiv al PSD. PNL va pierde peste 1.500 de posturi, singurele care îi mai ţineau pe liberalii din teritoriu motivaţi, asta pentru că mai primeau bani de la stat, informează antena3.ro.

La nivelul județului Ilfov, de exemplu, au început astfel de mișcări, una dintre instituții fiind Inspectoratul Școlar Județean. Chiar dacă este sfârșit de an școlar, iar evaluările și examenul de Bacalaureat bat la ușă, inspectorul școlar general Gabriela Maria Ilisie a fost schimbat din funcție. Indiferent care sunt motivele oficiale, susținerea de care s-a bucurat din partea PNL Ilisie nu a mai fost suficientă, PSD forțând schimbarea. Astfel, pentru moment, funcția este deținută de Coca Codreanu, până acum inspector școlar general adjunct al IȘJ Ilfov, șefa organizației de femei a PSD Ilfov.

Este de așteptat o puternică ripostă din partea șefului PNL, Marian Petrache, președinte al CJ Ilfov. În perioada imediat următoare este posibilă schimbarea majorității din consiliul județean, având în vedere reluarea colaborării cu PDL. Numai că, unii consilierii aleși pe lista democrat-liberalilor nu mai au treabă cu acest partid, militând din umbră cu PMP. În cursul anului trecut, chiar atunci când exista USL, a mai existat o majoritate PNL – PDL și o parte din PPDD la nivel județean. De-altfel, mulți se miră cum de rezistă încă majoritatea PNL – PSD la nivelul CJ Ilfov, cunoscută fiind rivalitatea dintre Marian Petrache și Gabriela Vrânceanu Firea Pandele. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.