Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti Bucureşti: Bulgaria a început să preia din experienţa ANI

Bucureşti: Bulgaria a început să preia din experienţa ANI

DISTRIBUIȚI

 134252 – 23012015  –  Preşedintele Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu, s-a întâlnit vineri cu ministrul Justiţiei din Bulgaria, Hristo Ivanov, in contextul unei vizite pe care oficialul bulgar o efectuează zilele acestea în România. Tema centrală a întâlnirii a reprezentat-o dezvoltarea cooperării în ceea ce priveşte măsurile eficiente de luptă împotriva corupţiei, în România şi Bulgaria, potrivit unui comunicat al ANI.

Subiectele de discuţie abordate de cei doi oficiali au vizat aspecte precum sistemul declaraţiilor de avere şi de interese, contextul înfiinţării şi funcţionării ANI, abordarea instituţională în ceea ce priveşte prevenirea şi combaterea conflictelor de interese şi a incompatibilităţilor, în special la nivelul administraţiei publice locale etc.

Preşedintele ANI l-a asigurat pe ministrul Justiţiei din Bulgaria de întreaga disponibilitate a Agenţiei de a sprijini eforturile Bulgariei în ceea ce priveşte dinamizarea eforturilor de control a declaraţiilor de avere şi de interese şi sporirea capacităţii instituţionale de a detecta şi preveni incidentele de integritate, se mai arată în comunicat. – PROMPT MEDIA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.