Acasă Politic Israel: Delegație parlamentară în Israel

Israel: Delegație parlamentară în Israel

DISTRIBUIȚI

 140424  – 12102015  – În perioada 13 – 17 octombrie 2015, va avea loc vizita delegației parlamentare, condusă de președintele Comisiei pentru politică externă din Senatul României, Petru Filip, la Ierusalim și Ramallah.

Din delegația română fac parte Titus Corlățean, preşedintele Comisiei speciale pentru aderarea României la spaţiul Schengen, Ben Oni Ardelean, secretarul Comisiei pentru Politică Externă și Daniel Barbu și Florea Voinea, membri ai Comisiei pentru Politică Externă. În cadrul vizitei în Israel, vor avea loc întâlniri cu membri ai Knesset și ai guvernului israelian, dar și cu conducerea Camerei de Comerț Israel – România.

În cadrul vizitei în Palestina, delegația va avea întrevederi cu membri ai Consiliului Legislativ și ai guvernului palestinian, precum și cu membri ai Fatah. Pe parcursul întâlnirilor se vor aborda teme de actualitate. Vor fi făcute o evaluare a relațiilor bilaterale și o analiză a situației din zonă și a procesului de pace din Orientul Mijlociu și, de asemenea, se vor face demersuri privind o posibilă implicare politică a Parlamentului României în realizarea unei trilaterale Knesset, Consiliul Legislativ și Parlamentul României. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.