Acasă Bucuresti-Ilfov Bucuresti București: Deputatul Tîlvăr atenționează

București: Deputatul Tîlvăr atenționează

DISTRIBUIȚI

Declarație de presă privind cazurile de sclavie prin muncă şi trafic de persoane având drept victime cetăţeni români în oraşul Ginosa, provincia Taranto din regiunea Puglia, Italia – 149444 – 06032017 –  O serie de articole ale presei românești din diaspora şi din cea italiană au adus în atenţia opiniei publice situaţia extrem de gravă a mai multor cetăţeni români, victime ale traficului de persoane şi sclaviei prin muncă, în oraşul Ginosa, provincia Taranto, regiunea Puglia.

Îmi manifest profunda îngrijorare cu privire la situaţia compatrioţilor noştri care au fost înşelaţi, abuzaţi şi supuşi violenţei. Este inadmisibil ca astfel de cazuri să mai apară în anul 2017, într-o Europă ai cărei cetăţeni cu drepturi depline suntem. Totodată, îmi exprim întreaga compasiune pentru românii care cad pradă unor indivizi fără scrupule, ajungând să fie exploataţi şi trataţi în acest mod inuman.

Statul român, în permanent dialog şi colaborare cu autorităţile centrale şi locale ale ţărilor în care apar astfel de cazuri, trebuie să acţioneze cu eficienţă şi fermitate, atât pentru a le acorda cetăţenilor săi sprijinul necesar, cât şi pentru a preveni situaţiile de acest fel, declară deputatul PSD Angel Tîlvăr. –  PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.