Acasă Anchete Interne Delegație din cadrul Poliției Naționale din Bulgaria, în vizită de lucru la...

Delegație din cadrul Poliției Naționale din Bulgaria, în vizită de lucru la sediul Direcției Generale Anticorupție

DISTRIBUIȚI

 168871 – 16052023 – O delegație din cadrul Direcției Generale a Poliției Naționale din Republica Bulgaria, desfășoară, în perioada16-18 mai a.c., o vizită de lucru în România, în contextul activităților implementate de instituția menționată în cadrul proiectului „Prevenirea și combaterea corupției în diferite instituții de stat”.

În cursul zilei de astăzi, delegația bulgară condusă de  comisar-șef Stoyno Cvetanov Cvetkov, director adjunct al Direcției Generale a Poliției Naționale a fost primită la sediul Direcției Generale Anticorupție de  comisar-șef de poliție  Manuela Popescu, director general adjunct al DGA.

Scopul întâlnirii de astăzi constă în schimbul de experiențe și bune practici în domeniul prevenirii și combaterii corupției la nivelul instituțiilor publice, precum și prioritățile viitoare de colaborare în domeniul de referință.

De asemenea, pe agenda vizitei oficiale se regăsesc întâlniri de lucru cu reprezentanți ai Direcției Naționale Anticorupție, Agenției Naționale de Integritate și Academiei de Poliție  „Alexandru Ioan Cuza”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.