Acasă Externe Posibile blocaje de circulație rutieră în Danemarca

Posibile blocaje de circulație rutieră în Danemarca

DISTRIBUIȚI
foto: europafm.ro

 168853 – 15052023 – Începând din această dimineață, în Danemarca sunt posibile blocaje ale traficului rutier, ca urmare a protestului anunțat, la nivel național, de personalul din domeniul transporturilor. Deși promotorii protestului au anunțat retragerea sprijinului pentru aceste demonstrații, autoritățile daneze nu exclud probabilitatea ca unii protestatari să încerce să blocheze în continuare căile de circulație. Astfel, pentru a evita eventualele perturbări ale circulației rutiere, Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea site-ului oficial al Centrului de monitorizare a circulației din cadrul Direcției Rutiere daneze.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon al Ambasadei României la Copenhaga: +4539464363, +4539464774, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanență al misiunii diplomatice a României în Regatul Danemarcei: +4527355537.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români consultarea paginilor web: http://copenhaga.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.