Acasă Economie E nevoie și de rezultate

E nevoie și de rezultate

DISTRIBUIȚI

 169931 – 08092023 – Ministrul afacerilor externe, Luminița Odobescu, a participat joi, 7 septembrie 2023, la o dezbatere pe tema investițiilor, care a avut loc în cadrul Forumul de Afaceri al Inițiativei celor Trei Mări (I3M), de la București.

Ministrul afacerilor externe a subliniat nevoia unor rezultate concrete în ceea ce privește proiectele strategice care au potențialul de a crea oportunități de afaceri în regiunea celor Trei Mări și care contribuie semnificativ la creștere economică în țările din Europa Centrală și de Est și la consolidarea parteneriatului transatlantic.

Ministrul afacerilor externe a accentuat necesitatea identificării de surse de finanțare pentru proiectele din regiune. A evidențiat că, în pofida contextului geopolitic regional afectat de provocări sistemice, România reprezintă un factor de stabilitate regională. Această realitate a fost confirmată de cele peste 11 miliarde de euro de investiții străine atrase de România anul trecut, reprezentând un record absolut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.